Τι είναι το TwinBru;

Το TwinBru είναι μια ομάδα από γραφίστες, σχεδιαστές, στυλίστες και ειδικoύς στα υφάσματα. Η ομάδα αυτή συνδυάζει την πολύχρονη εμπειρία σε ψηφιακά γραφικά μαζί με απαράμιλλη γνώση σε κάθε ύφασμα, δημιουργώντας φωτορεαλιστικές εικόνες επίπλων και κουρτινών, σε όλες τις διαθέσιμες συλλογές και χρώματα.

 

Παρέχουμε ψηφιακό, φωτορεαλιστικό, υψηλής ποιότητας περιεχόμενο για κάθε ανάγκη.

  • Υπηρεσία μοντελοποίησης που παρέχει 3D μοντέλα

  • Υπηρεσία rendering που παρέχει 2D εικόνες

  • Οπτικοποίηση υφασμάτων σε μοντέλα 3D ή σε εξατομικευμένες σκηνές

  • Βιβλιοθήκη στοιχείων για μοντέλα επίπλων αλλά και σκηνές

 

Υφάσματα σε ψηφιακή μορφή

Με την χρήση προγραμμάτων τελευταίας τεχνολογίας για την ψηφιοποίηση όλων των συλλογών, το TwinBru έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία ψηφιακών “διδύμων” υφασμάτων από όλες τις συλλογές BRU & FibreGuard. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα υφάσματα μας φαίνονται και συμπεριφέρονται στην οθόνη, ακριβώς όπως θα ήταν αν τα είχατε στο χέρι σας και τα παρατηρούσατε.

 


Υπηρεσία 3D Modeling

Αποκτήστε ψηφιακά μοντέλα των προϊόντων σας.

Τα premium υφάσματα απαιτούν premium ψηφιακά μοντέλα για να φαίνονται φωτορεαλιστικά. Παρέχουμε όχι μόνο το υλικό, μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε και τα μοντέλα σας. Έχετε ήδη μοντέλο; Ακόμη καλύτερα! Όλα τα ψηφιακά προϊόντα υπόκεινται σε εκτεταμένο έλεγχο ποιότητας  για να βεβαιωθούμε ότι αντιπροσωπεύουν το δικό σας προϊόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

 


 

Υπηρεσία Rendering

Λάβετε φωτορεαλιστικές ψηφιακές εικόνες των προϊόντων και των σκηνών σας.

Από μια καρέκλα σε ένα απλό περιβάλλον μέχρι και πλήρη σύνθεση σε ολοκληρωμένο χώρο. Αν μπορείτε να το φανταστείτε, μπορούμε να το απεικονίσουμε. Προσελκύστε το κοινό σας χρησιμοποιώντας τις δικές σας σκηνές δημιουργημένες από εμάς.

 

 


 

Ποιότητα

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην διανομή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, τα υφάσματα είναι το πάθος μας. Και ενδιαφερόμαστε πολύ για αυτά. Γι ‘αυτό θέλουμε να είμαστε πρωτοπόροι στη δημιουργία ψηφιακών υφασμάτων με την καλύτερη δυνατή ποιότητα ώστε να παρέχουμε οπτικά  το πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

 

Ευελιξία.

Μην το αφήνετε στη τύχη. Χρησιμοποιήστε απλά τη φαντασία σας.

Τα ψηφιακά γραφικά, σας επιτρέπουν να προβάλετε το προϊόν σας οπουδήποτε θέλετε. Δεν χρειάζεται να μαντέψετε πώς ένα ύφασμα θα μπορούσε να ταιριάξει σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον. Μπορούμε να το αποδώσουμε όπως ακριβώς το φαντάζεστε.

 

Ταχύτητα

Αποκτήστε τις προωθητικές φωτογραφίες πιο γρήγορα και από το να πείτε ‘φωτογράφιση’.

Με χιλιάδες υφάσματα, μοντέλα και σκηνές άμεσα διαθέσιμα αλλά και με ευελιξία σε προσαρμοσμένες ανάγκες, το TwinBru είναι σε θέση να παράγει γρήγορα και αποτελεσματικά τα δικά σας γραφικά όπως ακριβώς τα χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να δείξετε το τελικό προϊόν ακόμα πιο γρήγορα στον πελάτη σας.

 


 

Το portfolio μας

Δείξτε τα υπέροχα έπιπλα και τις κουρτίνες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν υφαίνουμε μόνο νήματα. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό που κάνουμε… Μέσω μοντελοποίησης επίπλων και κουρτινών, επιμέλεια εσωτερικών σκηνών και rendering, το TwinBru προσφέρει μία ολοκληρωμένη υπηρεσία οπτικοποίησης. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά παραδείγματα και εμπνευστείτε.

 

PERFECTO

Available colours:

 

 

Product image types available per colour:

Final Product:

© Copyright - Accordo.gr
Powered byWeb Design Afternet